fbpx

De huid van je handen gezond en in optimale conditie

Door het vele handenwassen verwijder je ook de goede bacteriën van je huid.
Dit kan tot irritatie leiden en zelfs tot resistentie van bepaalde microben.
Microzilver voorkomt dat de huid zich koloniseert met ongewenste ziektekiemen.

Voeg deze aanbieding gemakkelijk toe aan je bestelling van het collageenkookboek. Géén verzendkosten! Het betreft een éénmalige automatische incasso waardoor je ook niet opnieuw je gegevens hoeft in te vullen.

Microzilver handcrème

Hoogwaardige, rijke anti-aging handcrème die de huidbarrière ondersteund. Verzorgt de huid die beschadigd is door het veelvuldig wassen en reinigen. Gepatenteerd en geactiveerd microzilver voorkomt dat de huid zich koloniseert met ongewenste ziektekiemen.

Huidverouderingsproces van de handen tegengaan

Hyaluronzuur is toegevoegd als moisturizer. Waardevolle, plantaardige oliën uit olijven, druivenpitten en de exotische kukui-noten uit de Stille Zuidzee zorgen op een duurzame manier voor de gestreste, zwaar belaste huid van de handen en gaan het verouderingsproces tegen.

Een ander puur plantaardig complex van actieve ingrediënten voor het verlichten van ouderdoms- en pigmentvlekken zorgt voor een egaal uiterlijk van de huid. Polyfenolen uit magnolia hebben ontstekingsremmende en antibacteriële effecten.

Hand Cream Microsilver van Dr. Rimpler

Hand Sanitizer

De Dr. RIMPLER BODY Hand Sanitizer is een gel met een hoog alcoholgehalte voor het reinigen en desinfecteren van de huid na het handen wassen. Ook sterk aanbevolen als handdesinfectiemiddelen voor onderweg.

99,9% effectief tegen o.a. Coronavirus

De actieve alcohol in het product is een mengsel van isopropylalcohol (62%) en ethanol (1%). De formulering beantwoordt aan de richtlijnen van de WHO voor de aanbevolen hygiënische handdesinfectie van de “Uitzonderlijke goedkeuring voor handdesinfectiemiddelen”! Het is 99,9% effectief tegen bacteriën, schimmels en speciale virussen (bijv. Coronavirussen).

Perfect in combinatie met de microzilver handcrème om je handen na het desinfecteren in te smeren met deze effectieve, verzorgende en herstellende crème. Beide producten zijn proefdier- en parabenenvrij en geschikt voor vegans.

Desinfecterende handgel tegen corona

Gemakkelijk toevoegen aan je bestaande bestelling van het collageenkookboek! Geen verzendkosten!